Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Beräkna det liv du lever


De nio människoliv.Drottning Elizabeth II, född Elizabeth Alexandra Mary 21 april 1926 i Mayfair,London, är statsöverhuvud för sexton självständiga stater och deras besittningar.


 

 Jag grubblar också på varför så mycket experiment och forskning, på jorden kring allting när med en simpel matematisk regel eller ritual kan lösa gåta, om ni märker många människor lever andras liv, och är inte kapabla skaffa sig ett eget liv,
Eftersom jag inte ska skriva på ett bra tag, bli upptaget med mera seriösa grejer i mitt liv en skrivande, skapande eller översätta på Internet det skulle glädja mig att läsare fundera för sig själva vad gör vi med vår planet?
Om Bara smutsas som grisar runt om kring sig och flyta längre bort i svinstia till renare plats som nu metaforik pågår på vår jord Tera, land för land indras i andras fejder, det är inte hållbart!
Ritual!

 

Ritual!

 De nio människoliv.

 

 

 

Du har hört sägas att "katt har nio liv". Mycket gammalt koncept, som överförs från generation till generation. Det verkar som om vi människor har nio liv. Pastor Myers, var bekymrad över astrologi och har genomfört omfattande forskning för 21 år på ett antal på över 10 000 personer och nådde fenomenala upptäckter. Teori är relaterad till tidigare liv. Man tror att om du inte dra lärdom inga. En kommer att upprepa cykeln med nr 1 tills du lyckas. Du kan inte gå vidare till nästa liv innan att främja i tidigare liv. Det är själ evolution i varje liv. Lär dig vad utvecklingsstadium är och vad är de lärdomar som kan dras i detta liv.

 

Beräkningsformeln:

 

  1. Samla dag och födelsemånad. Tillsätt sedan de två sista siffrorna i födelseåret.

 

Exempel: 24 jul 1967 = 2 + 4 + 7 + 67 = 80

 

 

  1. Minska resultatet till en enda siffra.

 

     80 = 8 + 0 = 8

 

  1. Nummer 8 representerar hur många liv du lever nu (i vårt exempel: att välja livet).

 

första livet

 

Spädbarn, unga själar är No.1 siffra. Detta är deras första erfarenhet på det fysiska planet. Många misstag är vanliga, grundläggande. För dessa själar allt är nytt. Dessa människor bryr sig om vad jag vet. Verkar barnslig, omogen och självisk ibland. Vissa tror inte att Gud existerar och dessutom inte tror på livet efter detta. De första levande har särskilda personlighetsdrag, färdiga utvecklade och undervisar i farten. Själen är yngre, så gör fler misstag. Personer som gör många misstag första liv. Måste göra allvarliga ansträngningar i allt - äktenskap, föräldraskap, att fatta rätt beslut. Den största svårigheten för dem är att lära sig, inte att leva i sin egen lilla värld. Du måste lära sig att ta initiativet. De måste också göra mer för att förstå mekanismerna i relationen och vara mer öppen för andlig visdom. De måste veta var de kommer ifrån och få tro på Gud.

andra liv

 

Dessa människor lever för att förbättra relationerna, men inte bara romantisk slag. De kommer att prova något minst en gång, och lära sig att de behöver andra för att överleva. Du måste lära dig hur relationer fungerar och deras betydelse och vikten av att ha familj, vänner, föräldrar och partners. Två personer i livet har en stark tro på Gud, eftersom det var tvungen att lära sig i ett tidigare liv. Deras stora utmaningar är att vara tolerant, att uppskatta och älska andra.

 

Läs: paranormala krafter hjälpt forntida kinesiska läkare ser sjukdomen från kroppen med blotta ögat

En tredje liv

 

Dessa människor är försiktiga, som tradition, ordna form och struktur. Vanligtvis njuta finansiell förmögenhet. Är människor, särskilt växer upp i famnen på en gemenskap och aldrig lämna. De undviker riskfyllda äventyr och kommer inte att försöka något New Age. Jag tror på Gud, men inte en överväldigande tro. De tenderar att vara goda män, de är starkt familj orienterade och är lojala partners och vänner. Utmaningen de möter är att ha mer självförtroende och går utöver vad som anses säker och garanteras.

 

En fjärde liv

 

Fyra personer om livet är ibland konventionell till familj och partner. De är en kombination av de i den tredje liv och de i den femte. De föddes med vissa mål, de vill uppnå. De tenderar att vara försiktig, såsom de i den tredje liv, men åtminstone fråga och undersöka livets mysterier. När det gäller kärlek, älskar att hitta en partner att sitta i deras hus och leva lyckligt. De flesta av dem i den fjärde liv är förutbestämda partners. Det finns själar som går med på att återgå till gifta med en person i ett tidigare liv. Relationer är oftast långa. Mer än alla andra, de i fjärde liv har chanser att söka behandling för att lösa sina problem. Kommer att förlora en del av de möjligheter som livet har att erbjuda, eftersom det inte tar tillräckligt risker. Men ibland de i fjärde livet kan vara oförutsägbar.

 

Den femte liv

 

Född med en lista över saker som kommer att göra dem fysiskt, de i femte liv, är entusiastiska, att de lever. Det finns drömmare med stora planer. De föddes med en enorm lista över saker som de vill leva och göra dem i detta liv, innan de dör. Tur, men inte överväldigade med rikedomar. Några av dem kan vara mycket kreativ och kan tjäna pengar genom sina egna uppfinningar. Jag tror starkt på livet efter detta. De som lever sitt femte liv, det finns konstant i sina relationer. Många bor fler kärlekshistorier, än genomsnittet. Liksom variation i kärlek. Många aldrig gift, eller har någon personlig relation i många år. De gillar det liv jag leda, men inte känner behov av att ha en partner. Jag är här för att ha kul, spela och leva ett liv spännande. För dem är utmaningen att inte skada andra av deras själviskhet. Måste lösa frågor om ego. Inte för avsikt att skada någon, men ibland gör.

 

Läs: De dolda mysterier drömmar

sjätte liv

 

De i det sjätte livet, leva för att ärva världen, men måste först förstå den fysiska - inte bara mark, men också kroppen. Du måste lära hur kroppen fungerar oss, hur man tar hand om den och använda den maximalt. Vissa föds med hälsoproblem. Efter att ha lärt att miljön är mycket viktigt för deras hälsa, kan de övervinna någon sjukdom. Om jag förstår universum och hur det fungerar, kan utföra många stora saker och så småningom kan bli mycket rik. Detta är ett mycket materialistisk liv. Du måste leva detta liv en gång, så att du inser att det inte är värt att leva. Du kan upprepa flera gånger, men när du lämnar, lära sig att lämna efter materiellt välstånd. De som lever sitt sjätte liv är starkt familj orienterade, utan måste välja mellan den materiella världen och deras familjer. Jag får många karmiska belöningar i de relationer vi har. Om du har skapat positiv karma, de kärleksfulla partnerna. Om du har skapat en negativ karma, då relationer är svåra. Svårigheten inför, är att lämna åt sidan deras behov materialistisk så, att skapa en balans mellan arbete och personliga relationer.

 

Den sjunde liv

 

Detta är ett liv fyllt av utmaningar. Det är ett kymriskt liv. Några som lever sitt liv den sjunde, född att vara helt beroende av samhället. Det är ett grymt öde. Utredningar som utförs av Rev. Cindy Myers, upptäckte att många människor i vårdhem och liknande institutioner sjunde levde sitt liv. De i den sjunde liv är beroende av andra. Om inte, så brukar de beror väldigt mycket på andra. Om du har skapat en negativ karma i de sex tidigare liv, betala för det i sjunde karma liv. Jämfört med dem som lever andra liv, som i den sjunde liv var mest uttalad tendens att tänka på självmord. Utmaningen är att "vägen kors" i detta liv till sista stund och betala med god vilja alla karmiska skulder.

 

åttonde liv

 

Åttonde livet är livet tillräckligt med pengar. Tanken är att skapa din livsstil bäst och bekväma, en trevlig verklighet. De i det åttonde livet kan förändra världen i stort sätt att förändra verkligheten. Här är gurus och andliga ledare. Välsignad ekonomiskt, många av dem i den åttonde levande, läggs ut på personliga relationer. De kommer att hjälpa världen för att främja kärlek och fred och göra stora förändringar på jordplanet. Gå ut för att sprida Guds ord och har oftast tillbaka pengarna för att ge en sådan livsstil. Deras utmaning är därför att använda detta garn och andliga, för det större goda och att hålla sig borta från hantering.

 

 Liv numer nio.

 

De i det nya livet, är glada, men deras liv tenderar att ses, mycket ledsen av andra. De är nära styrs av Gud. Om du är på ett nytt liv, du är inte skadliga, vill du inte ont för alla och du kan inte göra några misstag eller någon stor skada. Om du gör något oärlig, de fångas varje gång. Gud tvingar dessa människor att bete sig ordentligt. Om du ljuger, de får fångas. Om du stjäl, du går till fängelse. Eftersom detta är den sista liv, bör vara beredd att lämna marken utan alltför mycket tyvärr. Det har aldrig ha för många verkar inte samla alltför mycket och inte gör bra i ekonomiska termer. Gud gör allt detta att bli lättare att lämna, det fysiska planet. Har färre saker som måste separeras. Lider också av fysiska sjukdomar. Känn dig inte vanligtvis bekväma med sina kroppar och verkar bära ytterligare bördor. Detta bidrar också till att avvika detta liv, utan att titta tillbaka. De i det nya livet verkar ha dåliga relationer eftersom locka unga själar, måste vi lära oss. Deras utmaning är därför att bevara andlig, och inte tappa tron, oavsett hur många svårigheter tycks mö
Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2016-02-06 12:02Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP