Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DJUPA ÖGON,DJUP KÄRLEK


DJUPA ÖGON,DJUP KÄRLEK


Passionerade ögon
Blå och ömma
En värld av kärlek väntar
En själsfrände på insidan

Sensuell beröring
Sensuell anblick
Kärleken är så stark i kväll
Kärleken är enade

Passionen bränner så intensiv
Kroppar närmar sig långsamt
Ögonen möts i nervositet
Läpparna berörs och skälver

Rösterna spelar up tillsammans
Bli nu en för evigt
Man ser kärleken i hennes ögon
Flyga bort mot horisonten

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 692 gånger
Publicerad 2016-02-06 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj