Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL LIVETS SLUT

TILL LIVETS SLUT

När du känner dig frusen
vill jag vara där och värma dig

När du är sjuk villjag vara där
Så du känner dig bättre
Om du är i knipa

Är jag alltid där för dig
När du gråter,

Vill jag du gråter mot min axel
Om du vill ha en kram eller en kyss

Då finns jag där
Til mitt sista andetag
Är jag där för dig
Till livets slut

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-06 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj