Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DITT BRINNANDE HJÄRTA

DITT BRINNANDE HJÄRTA

Stjärnan som vandrade över himmelen,
kan inte lysa så ljust som din aura
För din själ är som en soluppgång,
eller en gnistrande vinterdag
Hjärtat är lika varm, som lavan från en vulkan,
där sten blir till guld
När jag ser i dina ögon så ser jag
ditt brinnande hjärta

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 1476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-07 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj