Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT ÄR FÖRGÄNGLIGT

ALLT ÄR FÖRGÄNGLIGT


Den väg jag vandrade finns inte kvar
Allt är förgängligt
Träden har sett sina bästa dagar
Det gäller mig också

Jag tittar bort mot horisonten
Finns där några vägar kvar
Kan träden växa och bli livskraftiga igen
Har någon tänk på att vägen har ett slut

Mitt slingrande hjärta går genom kroppen
Där borde det dyka upp en och en annan
avsmalande väg
Skylten är nedtagen. Vägen avstängd

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-07 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj