Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ändrad. Lagt till "av".


Haiku 7.2-16

Utsikt från fönstret
en sjö har uppstått
av skridskobanan




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-07 10:44



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ser fint ut!

Jag ändrar också av.
Och till.
2016-02-08

    Birgersdotter VIP
Få ord som berättar så mycket.Bravo.
2016-02-07

  Anya VIP
Talande och innehållsrikt. Jaa vi har också blött idag... Gillar hur du kommer med en oväntad vändning i tredje raden.
2016-02-07

  Marita Ohlquist VIP
Din text skapar vårkänslor!
Tack för den.
2016-02-07

  mike irow
smakar haiku
och försvarade sig
2016-02-07

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underar iakttagelse! Klockren haiku!
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP