Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatan grå...

Gatan gråfuktig i husskuggan
plusgrader
tiden håller andan

doftspår genom fönstret
grannen steker lök

Osviklig sanning stekt lök
lika tidstypiskt som doften
av söndagsstek med kokt potatis

Oföränderlig står jag kvar
med minnet i mina händer
jag har glömt tiden
skuggan bakom mina ögonlock
är en frånvarande ljusglimt

© Bosse 7 februari 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-07 11:15



Bookmark and Share


  Niliboy
Saknar söndagssteken i uppväxthemmet!
2016-02-08

  Minkki VIP
gatan må vara grå, dikten är det inte
2016-02-07

    Sefarge VIP
Minnes tidsskildring
Ömsint doftande
Skaldat!
:)

2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten