Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS ASKA

LIVETS ASKA

Kärleken har försvunnet och lämnat mig och alla dagar
blir likadana

Äta måste jag,sova ibland och natten blir lång
Där ligger jag och hör hur timmarna går och går

Tänk om det var dag igen eller åtminstone gryning
Kärleken har försvunnet och lämnat mig och en granne
kommer och ska låna något

Livet fortsätter att gnaga som en mus
Och i morgon och i morgon och i morgon och i morgon
Så finns detta hus fortfarande på denna lilla gata

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-07 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj