Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTATS SAGA

HJÄRTATS SAGA

Den som inte kan se

sagan i sitt hjärta

kan heller inte

berätta den

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 226 gånger
Publicerad 2016-02-07 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj