Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA HJÄRTANS DAG

ALLA HJÄRTANS DAG


ALLA HJÄRTAN DAG DÅ KLAPPAR ALLA HJÄRTAN
MAN SKRIVER PÅ KORTEN ,MIN LILLA GULLESNÄRTAN
VISST ÄR DET LJUVLIGT MED ROMANTIK OCH KÄRLEK
MEN GLÖM INTE BORT DET FÖR DÅ KOMMER DU ATT BLI BLEK

ATT TVÅ HJÄRTAN SLÅR SAMMA SLAG ÄR VÄL OTROLIGT
DET VIKTIGASTE ÄR KANSKE ATT MAN KÄNNER DET ÄR ROLIGT
VISST BEHÖVER VI MÄNNISKOR BLI LITE UPPSKATTADE NÅGON GÅNG
NÅGRA HJÄRTAN DET ÄR JU INTE HELT FEL MED ETT BLOMSTERFÅNG

VALENTIN HAR VÄL INTE GJORT SITT INTÅG I LANDET
MEN ÄNDÅ FÖRSTÅR VI DET HÄR GEMENSAMMA BANDET
VI BEHÖVER ALLA KÄRLEK BÅDA ATT GE OCH ATT FÅ
DET KVITTAR VAR VI ÄN ÄR, I SÖDER ELLER I PITEÅ

EN DAG FÖR ALLA HJÄRTAN BORDE INFINNA SIG DAGLIGEN
SKULLE MAN DÅ TRÖTTA PÅ DET HELA, JA, ANTAGLIGEN
MEN VISST IBLAND KAN MÄNNISKAN JÄRNET RIKTIGT SMIDA
DÅ BORDE VÄL TIDNINGARNA HA DET PÅ SIN FÖRSTASIDA

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-07 17:19



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Härlig dikt och visst borde vi visa uppskattning lite oftare.. Alla hjärtans alla dagar!
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj