Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DJÄVULEN SPELAR FIOL

DJÄVULEN SPELAR FIOL


Djävulen spelar fiol och vi dansar med
Det onda får ofta tyvärr segra
En bockfotsdans där alla hänger med

Vi blir slavar i ondskans tecken
Varför reser vi inte oss emot detta
Detta osynliggörs när ingen har sett det

Borde vi inte stå på barrikaderna
Ropa ut vik hädan,vik hädan
Låt ljuset komma in i din själ

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-07 22:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hör också fiolen. Bra skriftat.
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj