Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÄTTAD HALS MED VATTENFALLS

TVÄTTAD HALS MED VATTENFALLS

Där borta vid skogsbrynen står ett träd i full blom
Jag såg detta vackra träd i min ungdom
Den symboliserar glädje med sina grenar mot himmelen
Bort ska den på grund av att dit ska det dras elen

Nu plockas det bort och vi står där med tvättad hals
Brunkol och annat som ska komma ur tråden av Vattenfalls
Varför kan inte vi låta de vackra vara i fred
Tänk om vi någon gång fick ett stort glädjebesked

Bo Grtapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 228 gånger
Publicerad 2016-02-07 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj