Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT HYSA RUM MED KÄRLEKEN,TRON OCH HOPPET

ATT HYSA RUM MED KÄRLEKEN,TRON OCH HOPPET

Kärleken är det enda som är värt att kämpa för och dö för
När allt har rämnat så står kärleken kvar
Man strider med näbbar och klor för det man tror på
Det behövs inga vapen det behövs bara att vara älsklig

När allt har fallit ihop och allt ligger kalt och tyst
Så hörs ljuvliga stämmor där borta i mörkret
Det är tron och det är hoppets ande som söker bostad
Tag chansen att hysa rum med kärleken och tron och hoppet

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 292 gånger
Publicerad 2016-02-07 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj