Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNGELN FRÅN HIMMELEN

ÄNGELN FRÅN HIMMELEN

Du är en ängel från himmelen sänt
Att få något skrivet och få det på pränt
Du har alltid en plats i mitt hjärta och själ
Jag vet att du vill mig så här innerligt väl

Dagarna går och åren vandra vidare genom livet
Ändå blir det svårt att få detta riktigt beskrivet
Du finns inte längre hur i all världen ska jag överleva
Tårarna rinner ner för kinderna,du var min älskade EVA

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-08 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj