Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än en gång har hjärnspökerna segrat


Än en gång har hjärnspökerna segrat


Fanns det en avgrund

En som slukade en helt

Kunde inte livet ge mig något

Var finns där nere i avgrunden

Ett svart hål som äter upp en inifrån

Det blir till slut bara svart och ödsligt

Än en gång har hjärnspökerna segrat


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 219 gånger
Publicerad 2016-02-08 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj