Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristdemokraterna

Kristdemokraternas väljare kan
inte längre följas av Demoskop,
det krävs mikroskop.




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 467 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-02-08 17:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Politik kostar....
2016-02-24

    Dan Myrbeck
Uppdatering:

Jag har idag förbättrat texten genom att byta från Socialdemokraterna till Kristdemokraterna.
2016-02-24

  anits VIP
OJ, oj är det så illa?
2016-02-09

  Anya VIP
*ler* Intressant! Om de ser på sina väljare med mikroskop så ser väljarna jättestora ut....tänker jag.
2016-02-09

  överlevaren VIP
Syn av fragment....
2016-02-09

  Rise Little One
Hur man än väljer så blir det fel ändå...
2016-02-09

  Gunnel Eriksson VIP
Framtidsförutsägelse?
2016-02-09

  M.Eta
Som man bäddar får man ligga!
2016-02-08

  Maria Sundelin VIP
Många röda ådror att färgats blå
2016-02-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Desto mer de
pratar desto mer
blir deras prat som
att titta in i ett
kalejdoskop, minsta
sväng och allt det
tänka är borta
för alltid!
Väl fångat!
2016-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ajdå...är det så illa...
2016-02-08

  Per Drysén
Gillas, sanning som svider.
2016-02-08

  louisegirl
Klockrent ;)
2016-02-08

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=zZdj5v82Z8s

2016-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Där satt den!
2016-02-08

  Eva Helene VIP
Ajdå! Men grattis Dan till det skopet!
2016-02-08

    ej medlem längre
Mitt i prick!
2016-02-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Den var djäkligt bra!
2016-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag sade en gång till en representant för Ny Demokrati: "Ni kommer att bli så få att ni får plats i en telefonkiosk".
Jag fick rätt.

När det gäller socialdemokraterna så handlar detta om partiets högervridning.
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck