Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYSS MIG EN GÅNG TILL

KYSS MIG EN GÅNG TILL

Du böjde dig over mig och kysste mig
Mina knän blev som spagetti

Du böjde dig över mig och kysste mig
Mitt tal blev som konfetti
Du böjde dig over mig och kysste mig
Med en passion som var fri och obunden

Du böjde dig over mig och kysste mig
Allt bara sköljdes över mig på sekunden

Du böjde dig over mig och kysste mig
Denna kyss kommer jag ihåg för alltid
Man kände nästan att man blev paranoid

Du böjde dig over mig och kysste mig
Min själ höll på att riktigt explodera
Känslorna ville ha mer att jonglera

Kyss mig en gång till




Fri vers av Knoparemoj
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-08 18:05



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1660261

2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj