Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det brukar gå

Rösten viskar
talar hest
örat lyssnar
hör nu upp

Dagens sanning
är en lögn
nyheten kallnar
falskhet bränns

Makten pyser
iväg eller över
folket blir kvar
sakta förblöder

Rösten ropar
skriker högt
örat slutes
vägrar lyssna

- medmänsklighet saknas

 




Fri vers av AjBi
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-08 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi