Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköna Gröna Boken

xx

Upp ur rötter spring

klorofyllet målar grönt

fyller träd med liv

 

 

xx




Bunden vers (Haiku) av steffe struts
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-04-29 21:37



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mums för varje poets öga...skönfångat...
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts