Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GULD

GULD

Ett hjärta av guld rostar aldrig
Det är för värdefull och för fint
De som känner till det är att det
är sötare än man någonsin nanar
Mer värdefull än alla skatter
Det lyser starkare än något annat

Kärleken i hjärtat är starkare än något vapen
Det finns inget som är likt det på jorden
Hjärta av mässing eller silver inget att jämföra med
Skönheten och värmen offrar den varje dag
Och med den blir aldrig min själ naken

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-09 18:45



Bookmark and Share


    Frida Modin
Applåd! Jag hittar inte funktionen :p
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj