Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BAKOM MIN MASK

BAKOM MIN MASK

'Mitt leende döljde mina tårar
Mitt hysteriska skratt gömde mina skrik
Det har varit så i många år
Saker och ting är inte som de ser ut

Jag verkar vara så hemskt glad
Ingen beskymmer i världen
Men du ska bara veta sorgen
Många saker blir utan någon mening

Ibland så praktiserar jag mitt leende i spegeln
Försöker att göra mitt skratt så normalt som möjligt¨
Vad är det för fel?
Du behöver hälp?
Så jag har beslutat att leva bakom masken

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 154 gånger
Publicerad 2016-02-09 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj