Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite närhet

Vilken underbar situation.
Vilken underbar känsla.

Jag är så glad att den som jag var på g med visade sig vara en idiot.
Jag är så glad för att varje natt sakna närhet.
Jag är så glad att jag antagligen kommer att gråta på alla hjärtans dag för att jag känner mig så ensam.

Snälla, bara sitt bredvid mig.
Snälla, bara finns där.
Snälla, bara håll om mig.
Snälla, du får till och med kyssa mig om du vill.
Inget behöver ens vara emotionellt, jag vill bara ha närhet.

Jag är inte skapt för singelliv.
Jag behöver närhet så som jag behöver luft.




Övriga genrer av EmmasWish
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-10 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmmasWish
EmmasWish