Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dear exes and future husband

RH. Wow, vad mycket du gjort för mig. Och mycket gör du för mig än. Du har alltid varit kärleksfull och en god vän. Jag är tacksam för att jag fick ha kvar dig i mitt liv även efter det tog slut. Tack för allt du gjort för mig under åren.

RS. Du var ett rövhål, så dig har jag inte mer att säga mer än att jag hoppas att jag aldrig behöver se dig igen.

DC. Det var en röra, jag vet. Det verkade ju så bra och sen blev det bara besvikelse av det hela. Det började med att jag kände mig som något du tog fram när du hade tråkigt och sen gick det överstyr för mig och jag gjorde det till en röra. Jag tänker inte be om ursäkt för att jag blev upprörd och osäker, för det var befogat, men jag ber däremot om ursäkt för i vilken grad jag uttryckte det.

SS. Okej, jag ska vara lika ärlig som jag alltid varit. Du är en enda röra. Jag hade alltid vetat om det och trodde att jag skulle kunna hantera det, men tyvärr var röran större än jag trodde och det blev snabbt för mycket för mig. Du har ett stort hjärta, men behöver hjälpa dig själv först.


Och till sist min framtida man...
Det finns mycket du ska veta om mig. Både bra och dåligt. Det du behöver veta är att jag är en smula instabil och en orolig själ. Men jag älskar ändlöst och ger allt jag kan till den jag älskar. Om du kan leva med att jag behöver lite extra bekräftelse och närhet, så får du mycket tillbaka.




Övriga genrer av EmmasWish
Läst 176 gånger
Publicerad 2016-03-31 08:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det var en rar, självutlämnande bekännelse,,, som flödade lätt! Tack!
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

EmmasWish
EmmasWish