Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OINTRESSANT PERSONA

Det   som  tillhör  diktare  xxx   huvudsakliga
vanor i vardagliga  livet, är  att  tänka, och skriva.

I och  med  detta  vetenskapliga  faktum,  om
diktarens mest  alldagliga  läggning, kan  han
därledes  betraktas   som   helt   ointressant  i
världslitteraturens  historia, dessutom  är det
ej  heller någon  som  lärt  känna  honom  när-
mare, varken  hustrur  eller  barn, myndighet-
erna har  iscensatt  idoga  försök  till  närman-
de,men alltid blivit bedragna,så det enda som
finns att  tillgå  är  hans  skrifter, men  någon
"röd" tråd utelämnar han icke där heller.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-10 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP