Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DINA ÖGON LER MEN DITT HJÄRTA GRÅTER

DINA ÖGON LER MEN DITT HJÄRTA GRÅTER


Dina ögon ler men ditt hjärta gråtet, för du vet att han kommer
inte åter.
Din kan känna din själ i hans, ibland är det bra att ha till hands
För evighetens ljus förmörkar aldrig, utan ljuset brinner för alltid
Jag var så stolt at bara få gå vid dig så där bredvid.


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 233 gånger
Publicerad 2016-02-10 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj