Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DITT FJORDLIKA VACKRA HJÄRTA

DITT FJORDLIKA VACKRA HJÄRTA


Dina hjärtas portar är smyckade med blommor och blad
Du blir vackrare för varje dag och gör mig innerligt glad
Kärleken är nog bland det finaste som man kan ge varandra
Meningen med livet är att tillsammans ska vi vandra

Vägen kan ibland var kantade med olika svåra hinder
Ingen undgå nog att det kan rulla någon tår på dina kinder
Men förlåt kan säga så mycket, det behövs inga mer ord
Möts man på halva vägen, då känns kärlekens vingar på vår jord

Så låt portarna var öppna till ditt hjärta, din glödande själ
För vem vill inte att någon ska känna att man mår väl
Vi kämpar med varje andetag, vi håller oss fast väldigt länge
Tänk om jag kunde säga alla vackra ord i ett blomsterhänge

Så stå upp för det goda och ge inte det onda en rimlig chans
För stjärnorna på himmelen, lyser upp som en sommarvals
Tänd så många ljus du kan, så vi alla kan älska varandra mera
Du är den finaste, ditt fjordlika hjärta, finns kanske hos flera


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-10 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj