Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN KÄRLEK ÄR SOM MORGONDAGGEN

MIN KÄRLEK ÄR SOM MORGONDAGGEN



Min kärlek till dig är som att gå på glas, det blöder och det gör ont

men i din mjuka famn så gjuts mina spröda silvertrådar ihop

dem som går till mitt hjärta där brinner lågan klar och tydlig

som morgondaggen klar, renar du min frusna själ



Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-11 00:21



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Känslosamt berörande i sin vackerhet
Tycker om din fina dikt
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj