Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat har slutat att slå

När hjärtat har slutat att slå


Låt oss färdas över floden och få vila under
trädets skugga och blad

När hjärtat har slutat att slå låt oss få se ljuset
på himlens esplanad

Till sista andetaget älskade jag dig mer än livet
på jorden

Det behövs inte att säga något för stjärnorna
förmedlar de vackra orden

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 267 gånger
Publicerad 2016-02-11 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj