Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos solen och månen blev du kvar

Det går inte en dag utan att det gör ont 

Men det är väl så det är med saknaden 

Den gör ont i sin frånvarande närvaro 

Alla dagar bär på minnen efter dig 

Minnen som jag för allt i världen 

Inte vill vara utan 

Hur ont de än gör i mitt hjärta 

Och just nu gör det extra ont min vän 

Nu när din födelsedag är nära 

Jag får inte fira den med dig 

Kan inte skicka något sms eller ring 

Den perfekta födelsedagspresenten jag hade hittat till dig

Förblev oinköpt eftersom mottagare saknas 

Inte ens ett kort kan jag sända dig

Men i mina tankar och minnen  

Har du en given plats min älskade vän 

Den platsen är din för resten av mitt liv 

Ty ingen kan ersätta dig

Till solen och till månen och tillbaka 

Så mycket älskar jag dig min vän 

Men du kommer aldrig mer tillbaka 

Du har flyttat till Änglagatan nu

Stannade kvar hos solen och månen 

Men när jag ser dem lysa utanför fönstret 

Ler jag genom tårarna 

För jag vet att du finns där uppe 

Och vakar över mig min älskade saknade ängel 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-11 23:21



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En text som jag tror/vet många uttrycka. Så enkelt och så bra skrivet.
2016-02-18

  Gisela Nordell
fin om älskad vän.
2016-02-18

  ULJO
Mycket fint skrivet om saknad
2016-02-18

  Millner VIP
Mycket bra och jag tycker som sagt att allt går lättare att ta in när det är lite längre mellan raderna. Det är bra när man vill att starka känslor ska få rum.
2016-02-17

  Ljusletaren
Otroligt vackert skildrat om din saknade älskade. Hen måste le i sin himmel.
/kram
2016-02-16

    Dan Myrbeck
Detta är den text som starkast berört mig under veckan. Bra.

(Fastnade särskilt för "frånvarande närvaro")
2016-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som saknad!
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP