Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senruy 12.2-16

Otålig väntan
han har lovat ringa
doktorn




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-12 16:10



Bookmark and Share


  Yrre VIP
ja hua, har man tur ringer dom!
2016-02-19

  Anya VIP
Här känner jag verkligen igen mig. Oj vad man kan vänta när man inte mår bra...eller om man väntar på något provsvar. Jaa så tänker jag. Fast det kan ju också betyda att man väntar på att ens nära anhörig ska ringa doktorn...eftersom han har problem av något slag. Som vanligt mycket innehåll med få ord.
2016-02-13

  thyra
Fin dubbeltydighet!

2016-02-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja väntan...känns igen....jättefint haiku som kan tolkas på olika sätt!
2016-02-13

    ej medlem längre
Känns igen. Kan ses ur två synvinklar. Bra haiku!
2016-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Jättejobbigt att vänta på besked!
Känns igen.
2016-02-12

    Dan Myrbeck
Fint fångat, bra dubbeltydighet:

Kan avse någon som väntar på att den andre ska ringa doktorn.

Tolkar dock i 1:a hand som att personen väntar på samtal från sin läkare.

Och... "doktor" kan ju vara annat än läkare.
2016-02-12

    Birgersdotter VIP
ja ..det känns igen.Ibland får man ..vänta!
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP