Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÅ,SMÅ ORD AV KÄRLEK

Små, små ord av kärlek

När du inte finner de stora bevingade orden om kärleken
Ta då till små, små ord av kärlek

När du inte kan få fram vad du egentligen känner
Säg bara små, små ord av kärlek

När du har glömt bort din älskade väns födelsedag
Låt bara små, små ord komma från din själ.

För det är de små, små orden av kärlek som gör det




Fri vers av Knoparemoj
Läst 387 gånger
Publicerad 2016-02-12 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj