Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M… 24 timmar är 1 (en) tid. 1024 minuter är 1024 min… okay.

1024 = f4 – momentet förutsätter [förstås] en (1) systemmodell. Pågående matrix [program] är bokfört i B-läget. Hänvisningen syftar <y… /b> på hur miljön text editor fungerar på webben = wn (WN) hos [nät-aktören] poeter.se – okay så. Au är (sannerligen) inte [ac] au – förstås. 

1023 = f3 – enligt föregående. 

1022 = f2 – tämligen tjatigt. Au ånyo. Limmared (1740) förekommer.

1021 = f1 – wow. Ba+ förekommer. 

1020 = f0 – ånyo: wow. 1020 förekommer. 

1019 = e9 – tydligen. 

1018 = e8 och 1017 = e7 – syntesen fungerar (nu/now) ”rimligt” väl. Se även: well. 

Ø före æ = ae – tydligen. ® är <æ… ª> unicode – rimligen. Ø ånyo. 

South är (nu/now) 1 [en] ”reserverad” term. 

North är (now/nu) 1 [en] ”registrerad” term. 

W – tydligen.

E – tydligen.

Bokstaven E är (formellt) [mycket] viktig. Även: important. Wow… may-bee. Then… E ånyo. 

COLOR förekommer. 

Ba+ förekommer.

A b c d e f g h… i. Termen ”integer” är (nu/now) [formellt] integrerad. 

18.45 – ungefär. 1272 och tämligen eventuellt på förekommen anledning förekommer. Tydligen.

Termen 1272 = 12 (c… cinnamon bulle) [@] <3… /b> är (now/nu) formellt = ft [ft… 7084] reserverad. @ ånyo? Tydligen.

31712 (æ… ae) är [formellt] inte fel. Även: wrong. Howdy/wow… then.

30711 (æ… ae) funge279727. Tydligen.

31710 (æ… ae) fungerar. Rimligt väl. Se även: well. Vällingen vän299727.

1997 innehåller 997 och 97 = a är [tydligen] inte fel. Även: wrong.

Dokumentnamne29 cinnamon.bulle fungerar – troligen.

Term(en) cinnamon.bulle är [formellt] reserverad.

18.50 – tydligen. Tid(en) går. 19 före 20 och 21 [10101] före 22 och 23 – nypon. Se även: rönnbär. Okay… även hjortron finns.

Mango före kiwi och vattenmelon = vn […] före/before: vattenmelon ånyo. På förekommen anledning.

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 




Prosa av farbror zwed
Läst 120 gånger
Publicerad 2016-02-12 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed