Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek vid första ögonkastet

Kärlek vid första ögonkastet

De bästa melodierna är de som man sjunger från hjärtats röst
De mjukaste harmonierna är dem när två själar blir tillsammans
Varför säger folk att det är kärleken som drev dem isär, ingen tröst
Kärleken står ut med att det blåser hårt, den har en stor resonans

När jag träffade dig var det vår och fåglarna sjöng sin serenad
Det var då jag såg ditt söta ansikte och ditt himmelska leende
Änglarna tog bort slöjan och visade detta, som en björkstad
För känslan var inte av denna världen, den var nästan som ett tunnelseende

En del människor tror inte på kärlek vid första ögonkastets mystik
Då har de absolut inte sett dig och din gudomliga gestalt
För hur man än ser det så finns du bara i mitt synfält, du är änglalik
Kärleken har en förmåga att just passa in och ge dig bilden tusenfalt

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-12 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Kärleken står ut med att det blåser hårt, den har en stor resonans"
Jättefint skrivet och sant! :-)
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj