Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSBREV I SANDEN

KÄRLEKSBREV I SANDEN


Jag skrev till dig som ett kärleksbrev i sanden
Allt jag ville göra var att hålla dig ömt i handen
Men vågorna sköljde bort mina innerliga strofer på pränt
För min önskan var att öppna ditt hjärta på glänt

Dina spår leder bort mot den blåa horisonten
Att kunna bara sitta och blicka ut, äta något ur konten
Drömmen om en kommunikation med sand att skriva på
Är nog att misslyckas, ja tänk hur det kan gå

Många kärleksbrev i sanden tar vågorna med sig bort
Ändå tycker man det var värt det, även om det blev kort
Jag vet att en fluga gör ingen sommar för de flesta
Men att prova något nytt, kan ibland vara det bästa

Så skriv många kärleksbrev för snart rinner timglaset klart
Ge dig själv chansen och ta tag i detta, ganska så snart
För i morgon går vågorna mot strand, skicka kanske ett brevkort
Att skriva något kärleksfullt, kan vara det bästa du någonsin
gjort

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 748 gånger
Publicerad 2016-02-12 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj