Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT HENNE FINNA HOPP OCH KÄRLEK

Låt henne finna hopp och kärlek

Var snäll och skicka en ängel, skicka henne en av mina
En kärleksfull och omtänksam, låt inte detta förtvina
Någon som alltid finns där som hon kan hålla kär
Låt denna tavla bli målad av en ängel konstnär

Låt henne finna hopp och kärlek alla dagar på året
Någon som berömmer henne för det fina håret
Vagga henne till sömns med dina vita vingar av dun
Låt henne få segla in i kärlekens lugna lagun

Hur man än söker är det svårt att finna en trogen vän
Det har funnits härliga vänner men det var längesen
Dem är som blommor, ger en både skönhet och färg
Genom eld och vatten, över hav och höga berg

Så skicka henne en ängel för det ska hon få
För hennes ögon var de vackraste, så där blåklintsblå
Hon förtjänar den mjuka och fina tron, älskad som kvinna
Jorden ger oss även här ett mirakel, en Gudinna

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-12 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj