Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN HEMLIG BEUNDRARE

EN HEMLIG BEUNDRARE

Du känner inte till de här presenterna
Mitt hjärta är inlindat i dem
Du förstår inte vilken det är som skrivit
Jag vill ju säga att jag älskar dig

Du måste tro att jag är lite konstig
Att jag kan älska inte inte vara där
Men sjön är inte tillräckligt frusen
Och snön piskar en i ansiktet

Ibland så skakar jag på huvudet
Och fråga mig själv är det ett misstag
Det är ensligt här ute och ödsligt
Vinden piskar på och snön vräker ner

Min kärlek för dig och djup och innerlig
Det är ett löfte jag ska riktigt hålla
Men på håll jag önskar och jag gråter
Gråter för jag är din hemlige beundrare

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-13 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj