Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar vid ett besök hos mamma på serviceboendet, tankar om ett mor-dotterförhållande, som aldrig blivit till.


Tankar


du sitter med slutna ögon
så långt ifrån mig som möjligt
trevar efter chokladen jag köpt
du känner inte igen mig längre
ändå har jag en känsla av att du vill straffa mig,
straffa mig för att jag fortfarande är ung,
för att jag lämnar dig i din tröstlösa, enformiga väntan på döden
jag som är uppvuxen med din avund, din kritik
känner hur den fortfarande drabbar mig
som ett slag mitt i min sårbara själ




Fri vers (Prosapoesi) av foxy53
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-13 11:04



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Jag blir så berörd att jag fryser och ryser. Blir helt utan ord! Dina ord berör!
/kram
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

foxy53
foxy53