Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANN KÄRLEK

SANN KÄRLEK

När jag säger att jag älskar dig tro mg att det är sant
Jag är din för alltid du vet att jag aldrig skulle lämna dig
När jag säger farväl lova att inte gråta
För när jag säger det, är den dag jag dör

Bo grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-13 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj