Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För kropp & sinnen.


Cool Konsumtion


Saftiga bär, från skog
och trädgård, syrliga, -
som Sanning, spökar i
mitt Medvetande, nu, -
då på min tunga sitter
den sträva eftersmaken
av saltade potatischips.

Doft av vin på mitt
högra, kalla pekfinger, -
- trots att jag inte har
druckit en droppe av
nånn alkoholhaltig dryck!
Doften minner mig om
Berusningar, tidigare i Livet!

Sensitiva Sinnen, som av
söta Sagor, får jag då jag tar
lyckopillret Citalopram ! Det
går rakt in i Själen, som --
-- ju, - finns i kroppen och
jag blir den lyxigaste
prinsessa, -- hela, dagen !

Men, vad som jag, helst,
konsumerar är tankar å
drömmar om Mr. X! Jag
VET att han finns å när
jag erfar det där, då VET
jag att han vill ha mig !
Ofelbart ! Går ej å ta miste på !

Som Bebådelse! Å, DET är ljuvt !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-13 18:54



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Din stil är äkta och stark. Finns ingen like till den.
2016-02-14

    ej medlem längre
Unikt och väldigt äkta känns det här. Du har en stil som är bara din egen.
2016-02-13

  överlevaren VIP
Medryckande ord med ljuv känsla!
2016-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf