Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTAT I MINA HÄNDER


HJÄRTAT I MINA HÄNDER

Om du sa att du fryser
skulle jag slå mina armar runt dig
Om du sa att du var törstig
Skulle jag ge dig en hel ocean
Jag skulle ge dig vad som helst
Månen,stjärnorna och soluppgången med
För hjärtat i mina händer är till dig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-13 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj