Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN VÄN KAN RÄDDA ETT LIV

EN VÄN KAN RÄDDA ETT LIV

Flickans har hjärtesår
Hennes leende är inte på riktigt
Såren värker
Hennes telefon ringer
Hon svarar inte

Hon tycker livet är tråkigt
Men en sak vet hon inte om
Det finns människor som bryr sig
Men hon vet inte
Att de har alltid varit där
Hon försökte vara en clown i skolan
Ta fram kniven och avsluta hennes liv

Nu sitter hon där ensam och gråter
Skulle de ens märka att jag var borta
Eller skulle de bara fortsätta som ingenting
Hade hänt

Frestelsen är kniven
Nu hör hon ett konstigt ljud
Hon gömmer kniven
Hennes hjärta riktigt bultar och slår
Hon går och öppna dörren
Där ute står hennes bästa vän
Har försökt komma in
Vännen liksom i desperation säger:
Tack Gode Gud att du mår bra

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-14 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj