Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOPPLÖST FÖRÄLSKAD

HOPPLÖST FÖRÄLSKAD

Innan jag mötte dig
Kände jag, jag kunde inte älska någon
Att ingen var kapabel att fylla mitt hjärta med kärlek
Allt detta ändrade sig när jag mötte dig

Så kom jag till klarhet att du var alltid i mina tankar
Du var så rolig och rar,du fick mig att skratta och gråta
Den ånger jag hade liksom bara flög iväg
Du är den vackraste jag nånsin har sett
Mer vacker än en blomma mer vacker än fjordarna

Jag känner mig svag när jag pratar med dig
Så nu har jag kommit fram till att jag är Hopplöst Förälskad i dig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-14 09:08



Bookmark and Share


    Erika H
Åh, jag önskar att vi skriver hoppfullt förälskad för även om det inte finns en möjlighet till tillsammanskap så finns kärleken. Och finns möjligheten är det inget som hindrar till fullhet av hopp.

Vackert att träffa denna/e... fin text!

2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj