Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bekymmerslösas evangelium

Vattna vänskapens vindruvor
Odla din kärlek obesvärat inom dig
Så att din själ överlever och lever...

Bestäm dig för
att leva bekymmerslöst!

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-14 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP