Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har du för bekymmer?

Det finns tillräckligt med bekymmer i livet
Så man behöver inte skapa onödiga sådana.
Det är lätt att vi gör det.
Nej, då stämmer jag upp en sång
För att avleda onödiga tankar...

Det är bättre att skriva
än att sitta å tänka...

Jag jämför mig
med dom som är fattigare än jag.

Med dem som inte vet
var dom ska sova
om det finns mat?

Jämfört med dem
har jag det väl förspänt.

Bohemen




Prosa av bohemen VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2016-02-14 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP