Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur mörkrets...

Ur mörkrets brunn
föds livet
döm icke
du prövade
människobarn.

frestelsens irrgångar
i Getsemane trädgård
var vägen ut i Jesu kropp

Den utsträckta handen
gav dig förlåtelse
min egen utsträckta hand
när du snubblat på din väg
gav dig början på något nytt.

Med gryningsljuset öppnades
mina ögon för Kristus.

© Bosse 14 februari 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-14 15:36



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, Jesus är fötröstan omtanke å kärlek! Vad vore vi utan?...
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten