Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT DITT HJÄRTA VARA MED

LÅT DITT HJÄRTA VARA MED

Ljuset skimmrar där borta där regnbågen har har dalat
Dimman försöker lätta men dansar vidare så där avskalat
Man hör fotsteg i snön,det knastrar under skorna
Tänk när detta var öde säger en av byborna

Låt ditt hjärta vara med och dricka av denna mustiga soppa
Naturens egen dryck till varenda liten gräshoppa
Mirakelns tid är inte över du ser det i varje hörn
Lika majestätisk som en havsörn

Så låt dig drömma bort från jordens besvärligheter nu
Och tänka sig en mer älskvärd melodi som Donau
Spela på mina stränger så att min själ får riktig ro
Ibland är du lika härlig och go som en Marabou

Till sist när du blickar upp mot skyn och ser det eviga ljuset
Då får du tänka tillbaka och se blomman i det spruckna kruset
För var dag är en gåva och du borde se alla möjligheter
Man borde skriva om kärleken i flera splatkilometer

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-14 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj