Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE KAN INTE LÄNGRE GÖRA MIG ILLA

DE KAN INTE LÄNGRE GÖRA MIG ILLA

Någon berättade för mig:
Blodet kokade i varje ven
Som ett flämtande i varje låga
Tårarna strömmade från mina ögon
För mitt liv är byggt på lögner
Ändå värre är min fruktan
För att inte ha sagt något under många år
Hemligheten liksom åt upp en innifrån
Som gjorde mitt sinne väldigt frustrerad

De gjorde det outhärdliga
Så jag har begravt mina brännsår
Mitt fel dessa våldtäkter
Dessa minnen jagade mig dag efter dag
Jag tror fortfarande att jag kunde skylla mig själv
Varje natt stirrar jag i taket
Undrar faktiskt hur mycket jag orkar till
Om någon hade bara lyssnat
Så skriken kunde ha hörts

Kanske jag kunde ha ordnat det själv
Och ändå stått stolt efter detta
Men det är nog nu och jag ska visa det
De kan inte längre göra mig illa

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-14 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj