Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ANNAN HAR FÅTT DINA KÄRLEKS PULSSLAG

EN ANNAN HAR FÅTT DINA KÄRLEKS PULSSLAG

Jag såg dig när jag var ut och gick I dag
Vände mig om och ditt ansikte var där jag blev glad

Mitt hjärta slog häftigt jag kunde inte få luft
Totalt utan några ord stod jag där utan förnuft

Jag minns saker vi sa när vi tog farväl
Och hur illa jag mådde när du inte kände dig väl

Just då tog någon annan din hand
Du tycktes trivas och livet rullade vidare i ditt drömland

Så en glimt till av ditt vackra ansikte såg jag
Jag vet att en annan har fått dina kärleks pulsslag

Så minnena av dig kommer att stanna i mitt hjärta för alltid
Jag får tacka att jag såg dig i dag och detta på arbetstid

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 313 gånger
Publicerad 2016-02-14 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj