Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 snabba!

En kort sekund,
ja, blott en stund,
så visste jag,
just denna dag,
hur Tiden kunde
vridas.

Och lika fort,
jag glömde bort,
att även jag,
är mänskligt svag,
och dagen kunde
genomlidas.

--------------------

En bra trollkarl håller reda
på orden.
Men är man trollkarl vorden,
vad ska man då med orden?

--------------------

Om jag blott vore en riddare
istället för alldeles knekt,
och generna vore utspriddare
i hela min stora släkt.

Det vore väl ganska så käckt?!




Fri vers av Stig-Erik Eriksson
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-04-30 11:56



Bookmark and Share


  LuLU
jijiji!!! ahhh..visdom!
jätte bra, förtjänar nog mer än att bara kallas för dem "3 snabba" tycker jag =)
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Erik Eriksson
Stig-Erik Eriksson

Mina favoriter
Plåga