Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plåga

Vill ligga nära dig
Känna hur din hand greppa min nacke
Jag vill att du tar på mig,
som bara du kan.


Känna

Varma smekande fingrar
Lena händer som utforskar
Passionerade läppar
Stegrande passion
Virvlande känslosvall
Komplett symbios
Underbara ögonblick
Två älskande omfamnande

Älskar

Hur du rör vid mig
Att känna dig runt mig
Dessa känslor du väcker hos mig
Att vara nära dig
Rörelser av fuktig hud
Kroppar som smälter samman



Vill ha dig hos mig
Jag saknar varje sekund du inte
är hos mig
Det är en plåga att vara från dig
Jag längtar efter din varma kropp



Saknar

Din härliga doft
Ditt sätt att le
Hur du ser på mig
Hur du tar på mig
Dina drömmar om mig
DIG


Jag måste bara få skriva av mig
För jag kan inte berätta detta
för dig, inte än.




Jag tror jag inte klarar av denna härliga plåga.







Övriga genrer av JMR
Läst 751 gånger
Publicerad 2006-06-09 10:19



Bookmark and Share


  Stig-Erik Eriksson
Härligt talande dikt! Gillar mycket.. ;-)
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR